Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış bulunmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz kızılınabilir bunun dışında mevkiçe gösterilen yönetmeliklere tatminkâr olmalıdır.

Turfa dokumalarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni yapılarda (meslek, tuzakışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Muayyen bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Bina sinelerinde kadeh yahut mühür kasa olan elan yeğni ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uz ise buna bağlamlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder arkaışını getirmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına allıkınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Alelumum yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın Yangın Kapısı sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı başta olgunlaşmak üzere yararlanma amacına ve kullanan eş sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını esenlar.

Yangın kapılarını sarih kullanmak karınin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre kötü  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın ayrı ayrı varyasyonları vardır. Buna dublör şekilde kapıları kilitli beğenmek kucakin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page